Sponsra en scoutkår

Att bli sponsor till en scoutkår, i mitt fall Karlsro Scoutkår Uppsala, är nog en av de viktigaste saker jag gjort. Att stödja en inkluderande verksamhet som verkligen tar hand om fantastiska ungdomar. ”Alla skall med” som hela gänget ropade på sista mötet för våren, där det bjöds på nyfångad aborre och vegan knyte i glöd, sång, solnedgång samt massa massa schysta kompisar som alltid är redo att hjälpa till.

Men vad innebär ett sponsorskap med en Scoutkår? Man får ju inte sin logga på scoutdräkten direkt. Nej det är inte som med sportföreningar. Scouting är så mycket större och sponsorskapet är ett ansvarstagande och statement och handlar inte om lättförtjänt försäljning av mer produkter. Jag Joachim Lindborg står själv för ett stort ansvarstagande och och arbetar för en hållbar inkluderande framtid.

Jag jobbar med energisystemets omställning

Jag jobbar med solceller i mitt projekt .

och jag jobbar som projektledare inom

Målet med watt-s är att alla borde ha lite solceller. Känslan av att producera egen solel är fantastisk den är medryckande och förändrar sättet man tänker på energi. Precis som att delta i scoutverksamhet det ger en större mening och man ser till att ta ett större ansvar.

Tack alla scoutledare och scouter för allt ni gör för varandra och för andra.

Läs mer om karlsro scoutkår här